Mer om Lear - Midgard hmmeside

Title
Gå til innhold

Mer om Lear

Mer om:
Endelig på norsk—etter 140 år!

Edward Lear:   (Nesten)
KOMPLETT NONSENS
med forfatterens egne tegninger.
Gjendiktet og innlest av
Torstein Bugge Høverstad


Legg i handlekurv:

Lear m to stokker
Edward Lear (1812-1888)
er den første skaperen av den levende engelske tradisjonen for nonsens- eller tøysevers, komiske fortellinger på rim om rare folk og dyr som ikke fins. På engelsk er versene hans klassiske, i Norge nesten ukjente. Men her er de endelig, alle hans elskede figurer: Ugla og Pussikatt, Sjabbelunten, Bongo-Pongibom og mange flere. Og ikke bare det: Her er tegningene hans òg.

Hvem er disse versene for?
For barn fra ni til nitti, står det ofte bakpå bøker. Men fremfor alt: For alle små og store som liker å lese høyt for alle som liker å bli lest for. De samme som liker André Bjerkes Morovers, Poetens Barske Børnerim og Halvdan Rasmussens Tosserier.

Dette er ikke en éngangsbok. Det er en høytlesningsbok.
Tramp takten. Vær tydelig med rimene. Smak på de gode lydene og rare ordene. Det skader ikke om du leser dem høyt for deg selv før du går løs på andre.

Les selv, eller mas til noen vil lese --
Eller, du kan jo også høre på lydboka. Den leser Torstein Bugge Høverstad

Torstein Bugge Høverstad
er best kjent som oversetteren av Ringenes herre og Harry Potter-bøkene og bortimot 200 andre, pluss at han har skrevet egne bøker og innlest andres (bl.a. nettopp Harry Potter).  Nå har han gjendiktet alle Lears nonsensvers og innlest dem selv!
www.midgard.no * epost forlag@midgard.no
Tilbake til innholdet